Aprikoosi-samppanjamarmeladit (Apricot champagne marmalades)

Marmeladia! Jos mielesi tekee marmeladimakeisia, tässä sinulle helppo ohje. Itse tekeminen ei vie paljoa aikaa, eniten aikaa kuluu kuivattelussa. Näihin käytin silikonisia vuokia, myös suklaamuotit soveltuvat näihin mainiosti. Nämä sopivat hyvin myös lahjaksi. Alkuperäinen ohje löytyy täällä.
Huomioi näiden tekemisessä vaadittava jäähdytysaika jääkaapissa ja sen jälkeen huoneenlämmössä. Näiden violetti sävy on saatu aikaan käyttämällä Wilton Color Right -sarjan värejä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————–

Marmalade! If you want to eat marmalade candies, here is a easy recipe for you. Making these candies doesn’t take so much time, the most time goes with waiting these to dry. I made this to silicone molds. but chocolate molds are good option too. These are very suitable as a gift also. The original recipe is from here.
Notice that these needs time to cool in fridge and after that in room temperature. This violet color has been made by using with Wilton Color Right colors.

Aprikoosi-samppanjamarmeladit (

  • Prep time:
  • Cook time:
  • Total time:
  • Yield: 55-60
  • Difficulty: easy

Ingredients:

  • 3 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • 2 tl agar-jauhetta
  • muutama tippa Wilton Treatology Flavor aprikoosia ja samppanjaa
  • 1/3 tl sitruunahappoa
  • Wilton Color Right sarjan värejä
  • sokeria
  • ————————————————————————————————–
  • 1,2 cup sugar
  • 1,2 cup water
  • 2 tsp agar powder
  • few drops Wilton Treatology Flavor apricot and champagne
  • 1/3 tsp citric acid
  • Wilton Color Right colors
  • sugar

Directions:

  1. Laita kattilaan sokeri, vesi ja agar-jauhe. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja lisää makuaineet, sitruunahappo sekä Wilton Color Right värit. Sekoita tasaiseksi.
  2. Aseta silikonivuoka esimerkiksi leikkuulaudan päälle, jonka avulla ne on helppo siirtää jääkaappiin. Kaada seos vuoan koloihin ja anna jäähtyä jääkaapissa noin 2 tuntia.
  3. Irrota marmeladit vuoasta esimerkiksi leivinpaperin päälle tasainen puoli ylöspäin ja jätä huoneenlämpöön kuivumaan noin vuorokaudeksi. Kääntele marmeladeja muutamia kertoja tarvittaessa.
  4. Pyörittele marmeladit sokerissa.
  5. ————————————————————————————————–
  6. Put sugar, water and agar powder to a saucepan. Boil with medium heat about 15 minutes. Remove the saucepan from heat and add Wilton Treatology Flavors, citric acid and Wilton Color Right colors in. Stir until smooth.
  7. Put silicon mold for example onto a cutting board. It’s easier to move marmalades to fridge with that. Pour the mixture in silicone molds and let it cool in fridge for about 2 hours.
  8. Remove marmalades from molds for example to baking sheet and place the flat side upside and cool them in room temperature about 24 hours. Turn marmalades around for a few times when waiting them dry if needed.
  9. Roll marmalades in sugar.

Published on by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =