Hessun syntymäpäiväkakku

Tämä kakku lähti mieheni isän synttäreille. Kakun täytteessä kirsikka-mansikkahilloa ja raparperi-päärynämarmeladia.

DSC_0390 (2)Raparperimarmeladi

350 g päärynää
250 g raparperia
puolikas banaani
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl kanelia
0,5 tl inkivääriä
3 rkl vettä
180 g hillo-marmeladisokeria

1. Lisää kattilaan vesi, päärynät ja raparperi. Keitä noin 5-10 minuuttia.
2. Lisää banaani ja mausteet sekä hillo-marmeladisokeri. Keitä keskilämmöllä noin 5-10 minuuttia.
3. Säilö puhtaisiin purkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

69 + = 72