Jääsuklaa (Ice chocolate)

Jääsuklaata en ole tehnyt ikuisuuksiin. Nyt kokeilin tehdä pienen erän joulupöytään.


I haven’t done ice chocolate for ages. Now I tried to make one small batch for Christmas.

Jääsuklaa (Ice chocolate)

  • Prep time:
  • Cook time:
  • Total time:
  • Yield: 40
  • Difficulty: easy

Ingredients:

  • 200 g valkosuklaata
  • 100 g kookosrasvaa
  • 1,5 rkl tomusokeria
  • 40 pientä foliomakeisvuokaa
  • 40 pientä värikästä makeista
  • ————————————————————————————————–
  • 200 g white chocolate
  • 100 g coconut butter
  • 1,5 tbsp icing sugar
  • 40 small foil candy mold
  • 40 colorful candies

Directions:

  1. Paloittele suklaa kuumuutta kestävään kulhoon. Lisää kookosrasva ja tomusokeri.
  2. Sulata ainekset vesihauteessa. Sekoita, kunnes suklaa ja kookosrasva ovat sulaneet ja massa on tasaista.
  3. Kaada massa karkkivuokiin. Anna jäähtyä hetki ja paina jokaiseen jääsuklaaseen karkki koristeeksi.
  4. Anna suklaiden jäähtyä ja kovettua yön yli huoneenlämmössä.
  5. Säilytä jääsuklaa huoneenlämmössä.
  6. ————————————————————————————————–
  7. Chop the chocolate into a heat-resistant bowl. Add coconut butter and icing sugar.
  8. Melt the ingredients in a water bath. Stir until chocolate and coconut butter are melted and the mix is smooth.
  9. Pour the mix into the foil candy molds. Allow them to for a while and press on each one piece of candy.
  10. Allow the chocolates to cool and harden overnight at room temperature.
  11. Store ice chocolate at room temperature

Published on by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 6 =