Jouluinen Rocky Road (Christmas Rocky Road)

Nämä Rocky Roadit ovat saaneet jouluisia makuja. Näitä ei voi montaa syödä kerralla, koska makean kiintiö tulee äkkiä täyteen. Nämä maistuvat hyvin myös lapsille 🙂


These Rocky Roads have got Christmas flavours. You can’t eat so many of this at one time, because the quota of sweet will be full very quickly. These are great for kids too 🙂

Jouluinen Rocky Road (Christmas Rocky Road)

  • Prep time:
  • Cook time:
  • Total time:
  • Yield: 24
  • Difficulty: easy

Ingredients:

  • 200 g tummaa suklaata
  • 200 g maitosuklaata
  • 200 g valkosuklaata
  • 30 g voita
  • suolattuja cashewpähkinöitä
  • minivaahtokarkkeja
  • hopeisia sokerihelmiä
  • pehmeitä karpaloita
  • suklaakakkupohjan paloja
  • keksimurua
  • ————————————————————————————————–
  • 200 g dark chocolate
  • 200 g milk chocolate
  • 200 g white chocolate
  • 30 butter
  • salted cashew nuts
  • mini marshmallows
  • silver sugarpearls
  • soft cranberries
  • pieces of chocolate cake batter
  • biscuit crumb

Directions:

  1. Vuoraa noin 20 x 25 cm uunivuoka leivinpaperilla.
  2. Paloittele voi pieniksi nokareiksi. Paloittele tumma suklaa ja maitosuklaa kuumuutta kestäviin kulhoihin ja lisää voinokareet joukkoon. Sulata suklaa-voiseos vesihauteessa sekoitellen seosta välillä. Yhdistä suklaat-voiseokset sulatuksen jälkeen.
  3. Paloittele valkosuklaa kuumuutta kestävään kulhoon ja sulata se vesihauteessa.
  4. Sekoita isossa kulhossa minivaahtokarkit, pähkinät, sokerihelmet, karpalot, suklaakakkupohjan palat, keksimuru ja sula suklaa-voiseos ja kumoa sitten seos uunivuokaan.
  5. Painele seos tasaisesti uunivuokaan ja valuta sitten pinnalle tasainen kerros valkosuklaata.
  6. Nosta vuoka jähmettymään jääkaappiin noin tunniksi ja leikkaa sitten kovettunut levy sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
  7. ————————————————————————————————–
  8. Roll about 20 x 25 cm tin with baking paper.
  9. Cut the butter to small pieces. Cut the dark chocolate and milk chocolate into heat-resistant bowls and add butter to the chocolates. Melt the chocolate-butter mixture in a water bath mixing the mixture in between. Combine the chocolate-butter mixtures after melting.
  10. Cut the white chocolate into a heat-resistant bowl and melt it in a water bath.
  11. Mix in a large bowl mini marshmallows, nuts, sugar pearls, cranberries, chocolate cake batter pieces, biscuit crumb and melted chocolate and butter mixture and then blend into the tin.
  12. Press the mixture evenly into the tin and then apply a flat layer of white chocolate to the surface.
  13. Raise the tin to set in the refrigerator for about an hour and then cut the hardened plate into a suitable sized portions.

Published on by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 + = 36