Joulukuusibrownie (Christmas tree brownie)

Brownie on aina hyvää 🙂 nyt tuunasin sen joulukuusen muotoon leikkaamalla valmiin brownien kolmioiksi ja kuorruttamalla sen voi-sokerikreemillä ja koristelemalla sen jouluiseksi. Brownieen laitoin pehmeitä, kuivattuja karpaloita täytteeseen. Täältä löydät voi-sokerikreemin ohjeen.


Brownie is always good 🙂 Now I tuned it into the shape of a Christmas tree by cutting the finished brownie into triangles and peeling it with buttercream and candies and decorating it as Christmas. Into brownie I put soft, dried cranberries on the filling. Here you can find the instructions for the buttercream.

Joulukuusibrownie (Christmas tree brownie)

  • Prep time:
  • Cook time:
  • Total time:
  • Yield: 8-10
  • Difficulty: easy

Ingredients:

  • 200 g voita
  • 200 g laadukasta tummaa suklaata
  • 3 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • pehmeitä, kuivattuja karpaloita
  • ————————————————————————————————–
  • 200 g butter
  • 200 g dark chocolate (good quality)
  • 3 eggs
  • 0,8 cup sugar
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 0,8 cup flour
  • touch of salt
  • soft, dried cranberries

Directions:

  1. Kuumenna uuni 170 asteeseen.
  2. Paloittele voi ja tumma suklaa kattilaan ja sulata ne. Kun voi ja suklaa ovat sulaneet, jäähdytä seos.
  3. Vatkaa sekaisin munat ja sokerit. Lisää muna-sokerivaahtoon hieman jäähtynyt voi-suklaaseos.
  4. Lisää jauhot, suola ja pehmeät, kuivatut karpalot. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun alumiiniseen vuokaan (suunnilleen puolikkaan uunipellin kokoiseen tai pienempään).
  5. Paista uunissa niin kauan, että brownie alkaa hieman irrota reunoilta, mutta on keskeltä vielä löysää. Kun tökkäät keskelle hammastikun, siihen saa tarttua taikinaa. Tämä vie uunista ja vuoan koosta riippuen noin 15-25 minuuttia.
  6. Valmista voi-sokerikreemi. Leikkaa valmis, jäähtynyt brownie kolmioiksi.
  7. Pursota voi-sokerikreemi kolmioiden päälle ja koristele haluamallasi tavalla.
  8. ————————————————————————————————–
  9. Preheat oven for 350 F.
  10. Add butter and pieces of chocolate to pan and melt them. When butter and chocolate have melted, put pan away and let them cool.
  11. Whisk sugar and eggs to foam. Add cool butter-chocolate mixture to it.
  12. Add flour, salt, and soft, dried cranberries. Stir. Pour dough on baking sheet lined aluminum tin (about half the size of the baking sheet or smaller).
  13. Bake in the oven for as long as the brownie starts to slightly detach from the edges, but is still loose in the middle. When you put a stick in the center, it can get a dough. Depending on the size of the tin and the oven, this will take about 15 to 25 minutes.
  14. Prepare buttercream. Cut the ready, cool brownie into triangles.
  15. Squeeze the buttercream over the triangles and decorate as you like.

Published on by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 2