Marenkikuuset (Meringue pines)

Nämä marenkikuuset saavat värinsä vihreästä elintarvikeväristä, ja tomusokerilla saa luotua lisää joulun tunnelmaa. Meillä nämä hävisivät alta aikayksikön tyttöjen suihin.


These meringue pines get their color from the green food color, and with icing sugar you can create more Christmas ambience. These disappeared very quickly to our girls mouths.

Marenkikuuset (Meringue pines)

  • Prep time:
  • Cook time:
  • Total time:
  • Yield: 20
  • Difficulty: easy

Ingredients:

  • 3 valkuaista
  • 1 dl erikoishienoa sokeria
  • vihreää elintarvikeväriä
  • tomusokeria
  • ——————————————————————————————————
  • 3 egg whites
  • 0,4 cup specially fine sugar
  • green food colour
  • icing sugar

Directions:

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Erottele kananmunan valkuaiset ja laita ne kulhoon. Vatkaa ne valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri kolmessa osassa.
  3. Vatkaa seos kiinteäksi vaahdoksi.
  4. Värjää marenki vihreällä elintarvikevärillä.
  5. Laita pursotinpussiin keskikokoinen suutin. Lusikoi marenkimassa pussiin.
  6. Pursota leivinpaperin päälle kuuset. Aloita pursottaminen kuusen alaosasta. Pursota ensin halkaisijaltaan noin 5 cm:n ympyrä ja jatka pursottamista pienentämällä halkaisijaa kerros kerrokselta.
  7. Laita marengit uuniin ja laske uunin lämpötila 150 asteeseen ja paista marenkeja uunissa noin 20 minuuttia. Laita uuni pois päältä ja jätä marengit uuniin toiseksi 20 minuutiksi. Ota pois uunista ja jäähdytä kuivassa paikassa.
  8. ————————————————————————————————–
  9. Preheat the oven to 350°F.
  10. Separate egg whites and put them in a bowl. Whisk them into a white foam. Add sugar in three parts.
  11. Whip the mixture to a solid mousse.
  12. Dye the mousse with green food color.
  13. Insert a medium nozzle into the piping bag. Put the meringue to piping bag with using a spoon.
  14. Pour the pines onto the baking paper. Begin extrusion from the bottom of the pine. First, push a circular circle of approximately 5 cm in diameter and continue extrusion by reducing the diameter of the layer by layer.
  15. Put the first pan into the oven, turn it down to 300°F and bake for 20 minutes. Turn the oven off and leave the meringues in for another 20 minutes, then take them out of the oven and put them in a cool dry place.

Published on by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

42 − = 37