Piparifudge (Gingerbread fudge)

Tässä kiva pieni herkku. Piparimauste sopii hyvin tähän fudgeen. Tekeminen on helppoa ja nopeaa, mutta huomaa aika, joka tarvitaan fudgen kiinteytymiseen. Se voi olla tunti tai enempi, riippuen siitä annatko fudgen kiinteytyä huoneenlämmössä vai jääkaapissa. Jääkaapissa nämä kiinteytyvät nopeammin. Joka tapauksessa, nämä katoavat alta aikayksikön. Nämä sopisivat hyvin myös lahjaksi.

dsc_1530-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Here you have a nice, little delicacy. Gingerbread fits fine for this fudge. Making fudge is quick and easy. But you have to notice the time that will be need in firming. It would be one hour or more, depending how you firm these: at room temperature or in fridge. In fridge these will be ready faster. Anyhow, these will disappear in no time. These would be nice as a gift also.

 

Piparifudge (Gingerbread fudge)-

  • Prep time:
  • Cook time:
  • Total time:
  • Difficulty: easy

Ingredients:

  • 1 prk kondensoitua maitoa
  • 350 g valkosuklaata
  • 2 tl piparimaustetta
  • 1 rkl nonparelleja
  • —————————————————————————————————–
  • 1 can condensed milk
  • 350 g white chocolate
  • 2 tsp gingerbread spice
  • 1 tbsp nonparells

Directions:

  1. Sekoita valkosuklaa ja kondensoitu maito. Sulata mikrossa 30s välein, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita sulatusten välillä.
  2. Mausta seos ja lisää nonparellit joukkoon.
  3. Laita fudgeseos leivinpaperilla vuorattuun lasivuokaan. Anna kiinteytyä huoneenlämmössä tai jääkaapissa.
  4. ————————————————————————————————–
  5. Mix together white chocolate and condensed milk in a bowl. Melt in microwave in 30s intervals, until chocolate has melted. Stir between melting intervals.
  6. Spice the mixture with gingerbread spice. Add nonparells.
  7. Put the mixture to a baking sheeted glass dish and let it sit in room temperature or in the fridge until firm.

Published on by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =