Rocky road

DSC_2377 (2)200 g tummaa suklaata
200 g maitosuklaata
200 g valkosuklaata
30 g voita
100 g minivaahtokarkkeja
85 g suolattuja cashewpähkinöitä
15 g riisimuroja
30 g gojimarjoja

1. Vuoraa noin 20 x 25 cm uunivuoka leivinpaperilla.
2. Paloittele voi pieniksi nokareiksi. Paloittele tumma suklaa ja maitosuklaa kuumuutta kestävään kulhoon ja lisää voinokareet joukkoon. Sulata suklaa-voiseos vesihauteessa sekoitellen seosta välillä.
3. Paloittele valkosuklaa kuumuutta kestävään kulhoon ja sulata se vesihauteessa.
4. Sekoita isossa kulhossa minivaahtokarkit, pähkinät, riisimurot, gojimarjat ja sula suklaa-voiseos ja kumoa sitten seos uunivuokaan.
5. Painele seos tasaisesti uunivuokaan ja valuta sitten pinnalle tasainen kerros valkosuklaata.
6. Nosta vuoka jähmettymään jääkaappiin noin tunniksi ja leikkaa sitten kovettunut levy sopivan kokoisiksi annospaloiksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

43 − 33 =