Voita lippu Viini ja Ruoka -messuille

Sain käsiini muutamia lippuja 27.-30.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa järjestettäviin Viini ja Ruoka -messuille. Samaan ajankohtaan järjestetään myös Kirjamessut. Lipulla pääsee vierailemaan molemmilla messuilla. Lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messujen aikana.

Messut ovat avoinna to klo 12-20, pe ja la klo 10-20, su klo 10-18.

Osallistut arvontaan vastaamalla seuraavaan kysymykseen: Miten tuunaisit perinteisiä jouluruokia? Jätä vastauksesi kommenttikenttään. Arvonta-aika päättyy sunnuntaina 23.10.2016 klo 20. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Arvonnassa palkintona 4 kpl messulippuja (1 lippu/voittaja) .

Comments: 9

  1. Milja 20/10/2016 at 16:59 Reply

    Joulupipareista vois tehdä jäädykkeen, lisäksi vois laittaa luumuja.
    Valmis lanttu- tai porkkanalaatikko kipataan uunivuokaan ja päälle kaadetaan loraus kermaa. Tasotellaan ja päälle korppujauhoja sekä pari nokaretta voita ja laatikko uuniin.
    Rosolliin punasipulia ja herneitä.
    Tämmösiä tuli mieleen näin äkkiseltään.

  2. Samira 20/10/2016 at 17:36 Reply

    Juuri se, että valmiisiin laatikoihin lisää kermaa ja mausteita.pipareita syödään sinihomejuuston kanssa . Syödä enemmän kalkkuna ja luumukastiketta kinkun sijasta. Muistaa kuitenkin, että ei muuta kaikkia perinteitä.

  3. elina 20/10/2016 at 20:24 Reply

    Perinteisen kinkun lisäksi kalkkunaa. Perinteisen graavilohen lisäksi mm. limegraavattua lohta ja muita vähän spesiaalimpeja makuja, jotka on freshejä perinteisten herkkujen ohella! Porkkanalaatikon seuraksi mm. chilillä maustettua bataattilaatikkoa, jota voi syödä määrättömän paljon!

  4. Annina 20/10/2016 at 22:55 Reply

    Aurajuustoa joulutorttuihin luumuhillon sijaan

  5. Inka 21/10/2016 at 07:05 Reply

    Meidän perheessä keskitytään jouluna erityisesti kaloihin ja muihin kylmäpöydän herkkuihin. Olemme tehneet kaloista joulusushia. Perheessämme ei ole kuin yksi perinteisten laatikoiden ystävä. Niiden sijaan olemme viime vuosina tehneet mm. punajuuri-vuohenjuusto -laatikkoa.

  6. Eila Lindvall 21/10/2016 at 08:33 Reply

    En lähtisi perinteisiä jouluruokia tuunaamaan, ne vaan kuuluu olla perinteisiä. Eriasia on sit jos haluaa jotain lisää, tai uutta

  7. Outi Heinonen 21/10/2016 at 21:30 Reply

    Joulutorttuihin voisi laittaa luumu tilalle Nutellaa.

  8. Roope 23/10/2016 at 06:07 Reply

    Itse en niinkään ihan perinteisiä jouluruokia välttämättä tekisi, mutta hieman uudistaisin menua näin;
    – esiruokana kinkkusuikalesalaattia kera perunasalaatin
    – porkkanalaatikkoon enemmin riisiä ja keltapaprikan suikaleita
    – perunalaatikkoon maustettua jauhelihaa ja viherpaprikan suikaleita
    – perinteinen 3 kg kinkku ensin uuniin, josta puolikypsänä leikataan reilut puolet siivuiksi ja niistä valmistetaan kerroksittain kinkkurulla, jonka sisään laitetaan punasipulia, punapaprikaa, hernemaissipaprikapussi, suolakurkkusiivuja ja reilusti kermajuustoa
    – rosollia, jonka sekaan lisätään suolakurkku ja juustokuutioita
    – jälkkäriksi sitten kasvisrasvavaniljajäätelöä jonka päälle kanelia ja kinuskikastiketta

  9. Kipa 23/10/2016 at 09:16 Reply

    Perinteisen riisipuuro ”tuunaan” nykyään tekemällä tanskalaista risalamandea ja graavilohta voi marinoidut esim tyrnimehulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

42 − 39 =